Nasza masarnia jest nowo wybudowanym obiektem spełniającym wszystkie standardy związane z wymogami Unii Europejskiej. Produkcja wędlin odbywa się zgodnie z zasadami dobrej praktyki produkcyjnej i zasadami HACCP. W produkcji masarniczej kierujemy się priorytetami, jakimi są wysoka jakość produktów, postęp technologiczny, ekologia, rozwój sieci dystrybucji i zadowolenie naszych Klientów.
Wędliny na bazie tradycyjnych receptur
Wędliny w naszym zakładzie produkowane są według tradycyjnych receptur, które oparte są na naturalnych składnikach i unikalnych mieszankach przypraw. Wyroby masarni oferowane w punktach detalicznych w całym kraju znajdują uznanie wśród stałych i nowych odbiorców. Nasze produkty cieszą się uznaniem na rynku lokalnym jak i zewnętrznym, a w odpowiedzi na rosnące zapotrzebowanie Klientów, stale rozbudowujemy nasz asortyment o nowe, popularne produkty.
W związku z obowiązującą od 1 lutego 2022 r. do 31 lipca 2022 r. Tarczą Antyinflacyjną 2.0 przy wszystkich naszych produktach wprowadziliśmy zerową stawkę VAT.